Kuva: Esittely

Talli aloitti toimintansa vuonna 2003 Tarvailan tilalla ja se tunnettiin nimellä Touhuntähti. Syksyllä 2006 toiminta siirtyi viereiselle Koivukummun tilalle. Toiminnan takaa löytyy Tanja Hauru.

Olen hevostellut vuodesta -93. Pääasiallisena lajinani on ollut ratsastus, mutta myös ravimaailmaan olen päässyt kurkistamaan. Olen suorittanut hevostalouden perustutkinnon ja valmistunut hevosharrasteohjaajaksi. Opintojani olen jatkanut suorittamalla I-tason valmentajaopinnot Ypäjällä. Talvella 2019 aloitin IVK Koulutuomariopinnot. Olen myös toiminut tamma- ja varsanäyttelyissä lautakuntaharjoittelijana useamman vuoden päämääränä näyttelytuomarin pätevyys. Mielenkiintoni hevosiin on vienyt minut myös seuratoimintaan. Olen mukana Jämsänseudun Urheiluratsastajien sekä Jämsän ravin toiminnassa.

 

Vuosien varrella olen ratsuttanut useita hevosia, joiden kanssa olen kilpaillut kouluratsastuksessa.  Kokemusta on karttunut monipuolisesti nuorista hevosista uudelleenkoulutettaviin sekä barokkiroduista poneihin. Tällä hetkellä valmentaudun ja kilpailen ensisijaisesti tallimme kasvatin Koivukummun Jesperin kanssa.

 

Tilalla on karsinapaikkoja kymmenelle hevoselle. Kuivikkeena käytetään turvetta. Hevosten heinä on esikuivattua säilöheinää, josta löytyy analyysi tarkemman ruokinnan suunnitteluun. Tallilla on käytössä valaistu ja aidattu kenttä 30x60m, estekalusto sekä ihanat maastot ympärillä.