Kuva: Toiminta

Ratsastustunnit

Kokeneempien ratsastajien pienryhmissä muutamia vapaita paikkoja. Ryhmäkoko enintään 3 ratsukkoa. Soita ja kysy lisää!

 

Hinnat

Tunti tallin hevosella:       25€ 

Tunti omalla hevosella:     20€     

Ratsutus:                        20€ / kerta

Täysihoitopaikka:             330€/kk 

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

 

Toiminnasta vastaa Tanja Hauru. Olen syntynyt Lahdessa -85. Ratsastusta olen harrastanut lapsuudesta asti. Olen opiskellut työni ohella hevosalaa ja syksyllä 2012 valmistuin hevosharrasteohjaajaksi. Opintojani olen jatkanut suorittamalla I-tason valmentajaopinnot Ypäjällä keväällä -18.  Olen myös toiminut tamma- ja varsanäyttelyissä lautakuntaharjoittelijana muutaman vuoden, ja ajatukseni on suorittaa tilaisuuden tullen näyttelytuomarin pätevyys. Mielenkiintoni hevosiin on vienyt minut myös seuratoimintaan. Olen mukana Jämsän seudun Urheiluratsastajien, sekä Jämsän ravin toiminnassa.

Vuosien varrella olen kouluttanut useita hevosia, joiden kanssa olen myös kilpaillut sijoittuen HeB sekä HeA -luokissa. Tällä hetkellä valmentaudun ja kilpailen ensisijaisesti kasvattini Koivukummun Jesperin kanssa.

Tallilla on karsinapaikkoja kymmenelle hevoselle.  Kuivikkeena käytetään turvetta. Hevosten heinä on esikuivattua säilöheinää, josta on teetetty analyysi tarkemman ruokinnan suunnitteluun. Valaistu ja aidattu kenttä on noin 30x60m, sekä ympärillä on ihanat maastot.